Badväder

Nej, det är inte badväder än! *L* Men jag hittade bilden och tyckte den var både fin och rolig! Dorinda skrev att hon tänkte på mig när hon såg den i ett mejl jag skickade till henne. Tänk att jag tänkte också på mig när jag såg bilden! Det kanske är Dorinda och jag, fast jag tror ju inte att vi är riktigt så feta va?

Anmaja

3 comments
  1. Rolig bild den där. Den får en kanske att tänka på sommaren som känns som en evighet långt borta nu i snön och kyla.

  2. Visst skulle vi passa i de där baddräkterna. Ytterst figurvänliga får jag påstå! 😀

  3. Wenona och Dorinda – Vi har inte så mycket snö på denna sida landet, men det känns långt till sommaren även om det är en trevlig bild att vila ögonen på! 😉 Ja verkligt figurvänliga baddräkter!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.