Öppen verkstad


öppet hus i verkstan

Tycker fotot är rätt häftigt här över. Det är från december då vi hade öppen verkstad under några lördagstimmar. Vår utställningslokal iordningställdes och det var hyfsat städat i själva verkstan. Det är roligt att det kommer folk och tittar, men det skulle vara roligare om det var lite mer genomtänkt och ordnat där. Så här ser det ut i vårt största rum:

Vi har skrivit till ett program på TV5 tror jag det var, Roomservice, för nåt eller några år sen. De sökte andra och ovanliga objekt att ta itu med, men vi fick inte napp. Nu har jag skrivit till TV4 och äntligen-Hemmagänget. Bara att hålla tummarna!

Anmaja

4 comments
 1. Nästan lite som från andra sidan..*skrattar*
  Läs min blogg… Jag hoppas du följer med mig på flytten till http://metrobloggen.se/pgrrr
  Kram Gunilla

 2. Gunilla – Klart jag följer med Dej på flytten! Jag har redan varit in o kikat och tycker metrobloggen är minst lika fin som passagens! Den ingav ett ”lugn” – jag kan inte förklara varför, men det kändes så stilla där. Kanske för att inte musiken är på? Jag tror att Du kommer att trivas där och jag hoppas den inte krånglar så mycket. Men alla bloggar krånglar kanske mer eller mindre? Jag är på Aftonbladets också och hör klagan där. 🙂 😉 Denna brukar dock inte krångla – om den gör det ropar jag bara på min Jonasson som fixar – om jag själv inte gör det förresten!
  Anmaja

 3. Gunilla – Jag glömde skriva att jag tycker det är kul att Du fick samma känsla som jag – ”Nästan lite som från andra sidan”!
  Anmaja

 4. Jaha när blir det prova-på då?
  Bra idé Anna Jag har också projekt som jag ska skriva till dem om …..*ler*…emM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.