Katten har rymt!


”Måste jag ha en tomteluva på mig…?”

Katten har rymt! Ja, bara till under sängen, men i alla fall. Igår borrade hyresvärden i sin lägenheten under min och det lät så dj*vligt hit upp – inte för min del så mycket som för Lussekatt. Jag såg hur han tittade på mig och sen sprang och gömde sig under min säng. Han har en matta där som han har legat på från och till sen han var riktigt liten.

När jag skulle cykla in till stan kom han inte ens fram och kollade och inte när jag kom hem heller – och det är verkligen inte vanligt! Han var framme en eller ett par gånger under kvällen och i natt kom han upp och lade sig bredvid mig på täcket. Idag har det varit i stort sett lika dant… Men det har inte borrats i huset, så jag vet inte om det hände nåt annat då jag var i stan? En raket väldigt nära här kanske, för han har aldrig förut reagerat för raketer längre bort…

Anmaja

6 comments
 1. Det kan ju ha varit en raket som kom väldigt nära. Det är många djur nu som lida ska imorgon kväll. Minns min hund hur det var på nyårsafton.
  Och inte bara en kväll. Dom har ju redan börjat för några dagar sen med smällare och raketer.
  Hoppas han kommer över det vad det nu än var.

 2. Vilken underbar bild på Lussekatt! Nu får vi hoppas att han inte blir för rädd av nyårsfirandet. Jag tycker själv att det är obehagligt och önskar att det vore över.

 3. Wenona och Dorinda – Tack för att ni kommenterar, det är så roligt när det kommer ett meddelande: ”Du har fått en kommentar!”
  En raket på granntomten, närmare kan det knappast ha varit, men den kan ha låtit förskräckligt. Men jag hoppas och tror att det var borrningarna här under som skrämde honom då han inte reagerat nämnvärt av smällare tidigare…
  Jag ska gå hemifrån vid halv-fem-tiden och är väl åter framår ett-tiden i natt, så det blir lång stund han får vara själv hemma…
  Anmaja

 4. Stackars kissen! Ja som sagt är det synd om djuren i kväll av alla raketer!
  Önskar dig ett riktigt gott nytt år
  Kram

 5. Hej igen. Såg att du kommenterat i min andra blogg också. Det stemmer, jag har två – eller tre har jag om jag räknar med den norska också. Den svarta bloggen – ja jag vet inte, den är kanske lite mörk?
  Ha en fin kväll.
  Vill önska dig ett riktigt Gott Nytt År.

 6. Annica – Gott nytt till Dej också! 😉

  Wenona – Gott nytt till Dej också! 😉 Ja den svarta bloggen var mörk, men vackra foton där också!

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.