En kopp choklad


En kopp choklad med vispgrädde hos Carola

Frågor/svar om nyår…

* Jag ska fira nyår med mina goda vänner Anne och hennes familj, så det blir lugnt och skönt. Vi börjar med att gå ner klockan 17:00 till Stadsparken och ser det vackra fyrverkeriet som brukar vara då. Sen går vi hem till dem och äter, jag ska fixa en efterrätt.
* Jag har inga nyårslöften… *L* Jag har ”bara”tankar om vissa saker, men inga löften.
* Det bästa som hänt under 2007 är… att jag varit hyfsat frisk kanske?
* Det sämsta som hänt under 2007 är… nej, jag vet inte, jag är för positiv för att tänka så.
* Av 2008 förväntar jag mig att vinna miljonbelopp på tipset med Dorinda eller på LOTTO med gamla lottogänget…

Hittat frågorna här

Anmaja

4 comments
  1. Längesen Du skrev något om katten. Har han rymt?

  2. Andreas – Se nästa inlägg! Du gav mig tipset till vad jag skulle skriva!
    Anmaja

  3. Vad kul att du fortfarande är med och tippar. Jag har tänkt då och då att jag ska fråga dig om det men så har jag glömt det. Jag hoppas att det snart blir en vinst. Än en gång.. Gott Nytt År på dig!

  4. Dorinda – Visst är jag kvar i vårat TIPS! Vi ska ju vinna och jag tror det blir i år! 🙂 Jag förnyade via nätet så sent som igår, jag ligger väl några veckor fel egentligen, men jag har fortfarande samma rader!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.