God fortsättning!


Mitt lussekattbröd är gott att doppa i kaffet…

Jag hade en jättefin julafton i går! Klart jag saknade dotera och hennes famijl, men nu valde jag att inte åka till dem och bara vara hemma i stället. Först kom Jonasson med familj och det blev några intesiva timmar med Oscar i första rummet. Vi spelade Spökspelet som han fick av mig och sen tittade vi i fotoalbumet jag gjort till honom från han var liten till nu ungefär. Det blev många kort och vi läste och tittade. Jag tror han blev glad för det. Vi åt godis och gröt och drack kaffe innan de åkte vidare. Men de kommer åter i morgon på middag.

Klockan sexton trädde jag på mig tomteluvan, tände lyktan och knallade iväg ett kvarter bort. Hade hängt på två keramikhjärtan på lyktan och det klingade så vackert för varje steg. Tänk inte en enda människa såg jag när jag gick! Inte nån bil hördes i fjärran, bara tystnad, lite kusligt, men fridfullt.

Jag blev varmt välkommnad hos Ingis och Bosse, vi drack glögg och sen bjöd de på precis lagom med mat. Det var sill, omelett, dopp i grytan, vitkål med ananas och vegetarisk jättegod pastej med mera. Vi tittade lite på TV, lyssnade på musik och Bosse spelade gitarr och sjöng egna visor – så stämningsfullt och vackert! Vi satt och pratade, fikade, åt fruktsallad. Jag tyckte att vi åt hela tiden och var både mätt och nöjd när jag kom hem. De följde mig nästan hela vägen – ingen långpromenad, det tar mellan två och tre minuter mellan oss. *L*

God fortsättning alla vänner och de jag inte känner, tack för igår Ingis och Bosse och ha en bra dag på kolonin idag och fira lugnt!

Anmaja

2 comments
  1. Låter som du haft en skön julafton!
    God fortsättning
    Kram

  2. Annica – Tack för Din hälsning! Ja, jag hade det så jättebra, lugnt och skönt. Träffade ju också folk jag inte kände, liksom Du. En tredjedel var okänd… Ja, okej, vi var ju bara tre personer. 🙂 😉
    Sticker in och kollar Din andra blogg nu.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.