GOD JUL 2007!


En sån dj*drans snygg bild – är det bara jag som tycker det?
Skulle bara varit mindre bord och mer mörker…

Nu har jag suttit och filat med några decemberfoton. Därmed tyckte jag det var kul att byta bilder i min julhälsning, så ni som redan fått jul-mejl från mig kan klicka här för uppdatering! *L* Skulle ju ha gjort det innan jag skickade ut dem, men gjort är gjort… och ogjort är ogjort.

Anmaja

2 comments
  1. Nu har jag kikat in även här hos dig som jag lovade! Jättefin sida med fina bilder även här!
    Ha en jättetrevlig jul nu
    Kram

  2. Annika – Kul att Du hittade hit! Tack detsamma, ha en bra jul Du också!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.