Fem dar ledigt…


Se vilken fiffig adventsljusstake! Dansk design, hittad här
Har Du bara råd att köpa
ett värmeljus så kan Du ha en sån här.
Du sätter en glasskiva för varje söndag så speglar sig ljuset upp till fyra gånger!
Kanske för dyr för dem som bara har råd med ett värmeljus…

Det kändes som om jag skulle vara ledig så länge när jag gick från jobbet i går vid lunch, en vecka ungefär. Men när jag räknade så var det ju ”bara”fem dagar och sen är det åter torsdag och jobb. Min lediga onsdag försvinner ju in i en dimma av röda dagar… Fast jag tycker de kunde tagit bort Annandag jul eftersom alla jobbar eller byter julklapper den dagen i alla fall. Och behållit Annandag pingst…

Idag är det Melodikrysset strax och det ska jag försöka knåpa ihop med ett gäng via nätet och sen ska jag en tur på stan. Har lite till att handla och sen slappa i kväll. I morgon ska jag på ”skinkprovning”hos Annes familj på kvällen och tänkte nog baka matbröd på dagen. Ja sen är det julafton och två dagar till…

Anmaja

2 comments
 1. God dag Anna
  Vilken fyndig ljusstake, tänk vad folk kan hitta på. Ska nog bli en hitta-påare när jag slutat jobba. Har lagt mina kolor i smörgåspapper, oj vad ont i armen jag fick efter det. Många hamnade i munnen också, dvs de som inte hade den rätta modellen. Så nu har jag nog ätit min ranson av detta….hmmmmar.
  Snart ska vi åka till sonen på landet. Solen skiner lite och det är några grader + ute. Fortfarande ingen snö och lär väl inte bli heller vad jag har förstått. Tja, får väl gå utan då. Huvudsaken är ju att få träffa mina barn med respektive, jag bara njuter av att ha dem nära, så mysigt så.
  Ha det så gott i jul var du nu ska befinna dig någonstans.
  Julkramar från emM

 2. Monika – Vi kan slå oss ihop och bilda en liten upptäckarfirma!
  Mina kolor står på balkongen…
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.