Min ”lilla kusin” C

Den enda kontakt jag haft med min ”lilla kusin”C under många år är genom pappersjulkort och det tycker jag har varit så roligt att ändå ha den kontakten. Jag har ’enträget’ skrivit min mejladress, men aldrig fått mejl tillbaka och har därför inte haft hennes adress heller. Förrän nu! Hon skickade en liten hälsning från dem där uppe i Täby. Jag blev så glad! Jag skrev direkt tillbaka, glömde berätta hur jag o mina barn med familjer har det, men undrade destomer hur hon och hennes familj har det.

Carina är inte min riktiga kusin, det var hennes pappa som var min kusin (på min pappas sida) och han var så pass gammal att C nästan var i min ålder, det skiljer sju år mellan oss. Så jag började kalla henne för min ”lilla kusin”och nu har hon skrivit några rader – jättekul! Och hon har fått min första Julhälsning för året, som jag snart ska mejla ut till övriga släkt och vänner. En del papperskort blir det ju också förstås till dem som inte har dator. Ja jag är sent ute, i morgon ska de på lådan…

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.