Bak

Redan 26 som gluttat in och inget nytt har det kommit… Och inte så mycket mer än så här blir det för stunden heller, för jag ska förvåna mig själv med att baka… återkommer kanske senare. *L*

Anmaja

2 comments
  1. Jo du jag står för att jag tittar in ibland. Alltid roligt att läsa vad du skriver och jag följer dig runt i livet på så sätt. Och det känns bra! God Jul på dig, nu skriver jag inget julkort/mail till dig så det så! berit

  2. Berit – Jag vet att Du smyger här och det tycker jag är roligt! Du behöver inte skicka julkort nu nej, jag vet att Du tänker på mig! 🙂 Jag tänker på Dej också och hoppas att foten är bättre? Kanske kommer det ett e-postjulkort…
    Kram – Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.