35?

Oj jisses – 35 besökare en måndagskväll! Har ni inget annat å göra? Det är ju jul snart! Ja, jag sitter ju inte här hela tiden inte, jag var på gång att baka bullar. Lussekatter egentligen, min exsvärmors gamla recept… Men när jag kom så långt som till efter första jäsningen orkade jag inte mer. Jaha, så var det. Det sa stopp nån stans där bak, jag tror det kallas rygg och för jösse namn jag kunde väl ha begripit innan att det inte skulle gå?

Jag slängde ut degen på köksbänken, delade den i två bitar och gjorde två klippta längder. Såna som mamma gjorde förr i världen. Man klipper och viker upp så det ser lite flätaktigt ut. Förstår va? Ni gamla (*L*) har nog gjort det själva, men kanske inte de yngre? Nu är första plåten i ugnen och jag förväntar mig att få ett par skivor till kaffet och tevekvällen 20 noll noll. Det är ju andra och sista delen i En spricka i kristallen och första i Let´s dance – och så kråckar de!!! (Krockar med å bara för att förstärka oplaneringen i teveprogrammet!)

Anmaja

4 comments
 1. Heeeeeeeeej AnMaJa
  Ja nu är det bara för mig att njuta av ledigheten, hmmmar, verkar som det blir lite flaxande hit och dit för stackars mig, jaja ordnar sig nog. Känns i alla fall så himmmmmla skönt att åka imorgon bitt kl 06.30 lyfter jag och är framma 9.30. Snabbat va… ska nog titta in lite och se vad som händer och sker. Nu till bädden jag ska gå – kram och hej då fr emM och dessutom önskar jag dig en riktigt god jul och ett gott nytt år – vi höres

 2. Monika – Så skönt, nu är Du väl på plats när jag skriver? Ha det så jättebra och Du kollar väl både min blogg och Din hotmail när Du är borta antar jag?
  Anna

 3. Det går väl bra med längder också. Jag vet precis hurdana du menar..
  Kram Gunilla

 4. Gunilla – visst går det bra med längder, men jag kan bli lite less på att kroppaskrället inte vill göra samma saker som för tio år sen… 🙁 😉
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.