Tredje Advent


Skål jag gjort och sålt till Helene

Så är det då tredje advent… Jag skulle ha gjort så mycket, men jag tror jag sk*ter i det. Har sovit länge idag och var vaken till lite över ett i natt, satt vid datorn när jag kom hem… Sovit sisådär. Vi hade i alla fall en trevlig kväll på Stekhuset. Gott och mycket att äta och glada människor – vad kan man mer begära?

Ska skicka några julkort idag, till folk utan internet (jo det är tillåtet att skriva med litet ’i’ numer). Det är inte så många nu för tiden som inte har dator och har man dator så har man i regel internet också. Det är moster Margareta 87 i V-mo och
åke S 67 i Stockholm, en bekant sen jag var barn. Ja jag får nog se igenom adressboken… Adressboken förresten, den som jag tittade så ofta i förr, när jag skrev både brev och kort till höger och vänster. Nu är det nästan bara adressboken i Outlook som gäller. *L*

Förra veckan glömde jag tända det andra ljuset, ja det första också då förstås, bägge två! Kom på det sent när jag skulle sova så jag tände på på måndagskvällen i stället. Ska se om jag kommer i håg de tre idag. Har inget inbokat idag, vad jag kommer ihåg. Jag är så glömsk, det ska få plats så mycket i huvet juuu…

~~~~~~: Micropaus :~~~~~~

Tittade just efter i planeringskalendern, jag har bara vita, oskrivna blad året ut. Så skönt! Men en del att göra har jag ju så jag får väl lyfta rumpan från datorstolen nu…

Anmaja

2 comments
  1. Ähhh Anna bekymra dig inte om det. Tänd på alla 4 på en gång så är de inte glömda …hihihi. Hade du inte skrivit om det hade ju ingen vetat om det (oj så konstigt det låter och ser ut men du vet vad jag menar hoppas jag). Glömska ….vad är det, har glömt vad det står för…fniss. Om det är saker jag behöver komma ihåg t ex låsa bilen eller släcka lampa när jag ska ut. då säger jag högt för mig vad jag gör och då är det lättare att komma ihåg det…en liten hint – varsågod……
    -Om två timmar så!!!
    ….Kram och hej då fr emM

  2. Monika – jo jag har tänt alla fyra ibland redan den första advent… men det gillade inte mina barn då. De var små och bodde fortfarande hemma. Nu gör jag som jag vill. 😉 Du tittar väl in i datorn hos Dina barn??? Annars får det bli lite SMS-trafik när Du är borta?
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.