Julklappar – två

Solig vacker dag som började vid datorn och radion med Melodikrysset. Skulle aldrig klara det helt själv, men tillsammans med ett gäng på nätet är det både kul och – ja enkelt får jag ju erkänna. *L* Så många svar jag egentligen kan, men kommer inte på dem, hittar inte rätta ordet.

Sen cyklade jag ut i solen, minusgraderna och vimlet på stan. Insåg rätt snart att det inte skulle bli mycket handlat idag. Blev i alla fall en sak till Emil och två till Lisa och två till mig själv… Tänker åka in på måndag efter jobbet i stället, kan vara lite mindre folk då.

Trots mängder av folk överallt lyckades vi få ett bord på ett fik i Baronen, Anne, Henrik, Vilgot och jag. Sen skildes vi åt och jag skulle cykla vidare till Giraffen men kände att jag fått nog. Det är inte längre som för några år sen – jag kunde trava timmar i stan och kolla än här än där…

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.