Fröjda mig


Maritas midsommardröm… eller midsommardryck!

Ikväll ska jag alltså ut och fröjda mig – vad innebär det egentligen? Googlade men fann just inte så mycket matnyttigt och när jag bildgooglade på ”fröjda”ja då hittade jag inget som kunde passa. Det blir därför ett eget taget foto på midsommardrycken Marita bjöd på för ett antal månader sen…

Fröjdningen består i att jag ska ut i goda linedancevänners lag. Det ska bli jättegott och trevligt förhoppningsvis. Jag börjar bli lite hungrig nu. *L* åt en macka på stan, en stor baguett, med gotteligott inuti. Det är ju några timmar sen. Var sugen på godis på hemvägen, men jag cyklade fort förbi alla tänkbara ställen med godis i. Måste ta tag i mitt liv igen – efter tjugondagknut då va?

Anmaja

6 comments
 1. Fröjda sig, helt enkelt att må bra och unna sig en liten guldkant på tillvaron!!!
  Men idag kände jag mej så här…

  Att bli gammal är inte så kul,
  man känner sig så ful.
  Allting hänger, torrt är skinnet,
  Trist är sinnet, svagt är minnet,
  munnen full av köpta tänder,
  bruna fläckar pryder händer.
  Själen gråter, tanken sinar,
  hjärnans celler bort förtvinar.
  Reumatismen pinar låret,
  rakt och stripigt hänger håret.
  Det är slut på erotiken,
  ingen liten vän i viken.
  Ögonlocken som gardiner,
  ådrorna som sepentiner,
  Det är ofattbart men sant
  -puddingen har blivit tant.

 2. Men lilla söta Marita min vän! För mig är Du alltid en PUDDING!! 😉 Är det Du som har diktat så BRA? Nu är jag mätt och nöjd… ska nog sova.
  Anna

 3. Ack denna julhets! En lugn och skön jul önskar jag dig av hela mitt hjärta! Även till Lussekatten. Efter en mysig middag på restaurang med mina döttrar med män sitter jag nu här och kollar diverse bloggar som jag missat sista tiden. I morgon kommer alla igen med sina barn för då ska jag ha kalas för 15-åringen med den sjuka modern (du vet).
  Det där med julklappar har jag fixat med presentkort på Farsta Centrum i år. Helt nödvändigt eftersom min fot gör ont numera så några inköp blir inte gjorda av mig alls. Kram från berit

 4. Berit – stort TACK detsamma! Tråkigt med Din fot, Du får sitta i en skön stol med fötterna på bordet och lyssna på en god bok eller vacker musik! Hoppas att Du får den hjälp Du behöver när alla kommer!
  Kram – Anna

 5. Goder morgon Anna
  Mmmmmmm kan fortfarande känna aiolismaken….Vad gott vi åt eller hur? Nu om 2 timmar väntar mig 8=åtta dagars ledighet!!!, de´du´. Ska bli så gott men lovar att titta in på bloggen om jag hinner. Har lite att sköta i norra delen….hihihi. Det ska bli så kul att åka dit. Ha det så gott och vi höres. Sköt väl om dig och de dina och framför allt Lussekransen/bullen menar ju Lussekatten
  Snart jag hem får gå – kram och hej då fr emM

 6. Monika – Aiolin var perfekt, nåja näst intill i alla fall… 😉 Gott som sjutton var det alltihop! Vilken fin köttbit jag fick! Lussekransen? Ja det är just en lussekrans jag har på jäsning nu – orkade inte göra bullar…

  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.