Tredje advent


Bild från ICA:s sida

Tredje advent på söndag, innebär väl att det inte är så mycket mer än en vecka kvar till jul? Jag som varken städat, putsat fönster, bakat, gjort korv och leverpastej, inte lagat eller bakat nåt över huvud taget, inte ens köpt en enda julklapp!

Ja nu har jag ju inte tänkt att baka och laga en massa, inte göra korv och ingen leverpastej heller och inget överdrivet städande, men en liten kaka, ett litet matbröd och några knäck har jag tänkt orka med… Lussekatter hade varit gott, men det blir för jobbigt att stå med. Jag har köpt ett par när jag varit sugen. Varför stå och göra en massa när det finns andra som mer än gärna gör? Städningen hade jag gärna lejt bort…

Anmaja

4 comments
 1. Samma här…
  fast lussekatter har jag bakat. Det är det enda som jag tycker känns viktigt.
  Ha en bra helg!
  Kram Gunilla

 2. Håller med dig! Vi ska ju fira bort så vi slipper göra nåt hemma i år….Men lite med gott iallafall gör vi!

  Tack för jag fick komma och kika… :o)

  Ha nu en trevlig tredje advent!

  Kram Ina

 3. Gunilla – Ja Lussekatt är viktig för mig 🙂 😉 Det är ju min kära svarta håriga unge man jag bor med… De gula som man bakar är inte dumma heller.
  Tack, önskar en bra helg för Dej också!
  Anmaja

 4. Ina – Jag såg inte Din kommentar, men nu har jag godkänt den så allt är frid och fröjd. 🙂 Kul med nya människor som vågar kommentera! Tack för det och trevlig helg!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.