Ambres – en död talar

Vad ska man tro? Jag hörde så mycket om denna dokumentär – ”Ambres – en död talar”- på SK och orkade inte läsa allt eller bry mig över huvud taget. Men när jag en dag i förra veckan slog på TV:n och skulle se nåt jag spelat in kvällen innan så började en repris av filmen, som varar nästan en timme. Jag blev fångad direkt och bara satte mig för att se hela. Den kan inte lämna någon oberörd… Se den och tro och tyck vad Du vill! Det gjorde jag.

Anmaja

2 comments
  1. Jag läste om filmen på en blogg och ville också se den. Som du skriver lämnar den ingen oberörd. Sedan får var och en tro vad den vill.
    Ha en trevlig kväll!

  2. Gunilla – Tack jag har haft en trevlig kväll! Varit på lokal och ätit gott i goda vänners lag. Jag läste i Din blogg att Du också sett filmen. 🙂
    Trevlig tredjeadvent i morgon!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.