5 comments
 1. Det ser överdådigt ut på bilden. Nästan så man blir mätt bara av att titta. Men då får man inte bortse från att jag nyss ätit mig proppmätt på glass med kaffesmak. 😀

 2. Såg Din fråga i några inlägg längre ner. Jag mår väl sådär. Firade 2:a advent på akuten efter 2 epilepsi-anfall på 1 dygn. Stora minnesluckor och en liten hjärnskakning blev resultatet. Och i vanlig ordning hårda ord från läkarna att jag borde lugna ner mig, sluta stressa (=sluta jobba??), äta mer och dricka mindre….

  Nu ska jag fortsätta läsa Dina senaste inlägg!

 3. Dorinda – Visst ser det överdådigt ut! Jag tog mest av sill och mindre av alla olika kött- och korvbitar. Och så godis förstås… tog jag så det blev över. 😉 Ingen glass med kaffesmak för min del.

  Andreas – Det låter som om Du inte är så rädd om Dej? Det vill jag att Du ska vara! EP-anfall är inte roligt… Du jobbar lite nu då, det låter ju bra i alla fall!?

  Anmaja

 4. Heeeeeeej Anna som sussar Hoppas att natten tar slut snart. Mår inte bra…..allt segt och h.v. Har inte druckit kaffa sedan kl 16.30 ….gissa att det är konstigt men nu är det nog dags. Hua mig att stoppa i sig all denna blandning av mat. Du kan ju fundera på hur det ser ut i magen…….ojojoj.
  Hej och hå – hej då med kram fr emM

 5. Monika – Visst sussar jag så dags i vanliga fall, men i natt låg jag faktiskt vaken just då och sen somnade jag om… Skönt att bara vända sig om och sova lite till. 😉 Jo jag brukar fundera på hur det ser ut i magen med den blandning det blir… *urk*
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.