Äta julbord


Lite väl mycket insprängt fett för min smak…

Jag fortsätter mina intelligenta funderingar… Jag undrar hur man kan äta julbord? Alltså jag menar äta ett bord? Hur gott är det? För att inte tala om hur hårt det förmodligen är och vad säger tandläkaren? Hon blir förstås glad om tänderna ryker förresten, då får ju hon det jobb hon är utbildad för – och har vett att ta betalt för…

Kliniken bjuder nere på Hamnkrogen och det är bäst att passa på eftersom jag själv i stort sett bara gör julskinka själv. Ett julbord om året går jag gärna på (Gå på julbord? Nej, jag ska inte fundera på det också…) På torsdag blir det julmat igen och kanske på lördag också.

På torsdag är det sista sopplunchen på Kalmar teater som Byteatern ordnar. Marita och jag har varit där fyra gånger i höst och sett trevlig underhållning och ätit god soppa – tyvärr samma sort varje gång. På torsdag är det Lucia och programmet heter ”Glitter”och så är det då inte soppa, utan en jultallrik. Efter det ska jag till frisörskolan o klippa mig. De hade ingen tid för slingning så jag får väl framhäva mina grå toner nu…

På lördag ska Ostkantenstyrelsen till Stekhuset i hamnen och jag vet inte om det kanske blir nån slags julmat där också. Gör inget om det blir mycket julmat nu, sen räcker det ju med skinkan!

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.