Välkommen!

Ja då var det dags för den lilla miniutställningen idag. Själv har jag inte så mycket att visa och de andra har heller inga mängder, men tillsammans blir det nog en liten fin utställning. Dessutom har vi ju öppet hus i verkstaden så jag kanske kommer att knåpa med något också.

Glögg och pepparkaka bjuder vi på och en stunds titt – vem kan motstå detta? *L*

Anmaja

2 comments
  1. Du har fullt upp som vanligt ser jag. Tråkigt att du ska behöva plågas av värk men samtidigt kul att du är så kreativ och får saker gjorda. Jag är inne i en djup trötthetsperiod och det går an så länge jag får tid och möjlighet att vila. Ha nu en så skön söndag du bara kan!

  2. Dorinda – Så tråkigt att Du är så trött. Hoppas att Du snart piggnat till igen! Du får ha det bra Du me´ denna andra advent!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.