Suduko

a

a
Nån mer som gillar sudoku? Nån mer än min Kusin Vitamin o hennes väninna U-B alltså? För jag gillar det inte… Inte ens lätta varianten av riktigt vuxensudoku kan locka mig. Jo, jag kan ibland dras till barnvarianten med färre rutor – och figurer eller färger i stället för siffror.
a
Vad är det som gör att det är så populärt? En stunds tidsfördrivning går ju lika bra vid datorn? Surfa runt på några sidor och se om om det finns nåt kul.
a
Anmaja

2 comments
  1. Jag gillar sudoku!
    Tur att inte rullen finns hos mig, då hade jag väl alltid suttit på dass *ler*
    Kram Gunilla

  2. Gunilla – Så Du är en av dem som gillar det? Jag förstår ju att det är många för numer ser man sudoku överallt! 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.