Öppet hus och liten utställning

x
öppet hus & utställning


*Vegagatans keramikverkstad*
Lördag den 8 december kl 11 – 15
Ta gärna med Dina vänner!
Vi bjuder på glögg o pepparkaka.

Välkommen!
Emma – åsa – Marita – Anna
Idag har jag skickat ut inbjudningar till en hel hög med folk och det vore väl katten om ingen av dem/er kan komma? Ni är i alla fall varmt välkomna att se hur vi har det i vår källare och verkstad. Själv har jag inga massor av grejer då jag jobbar rätt långsamt med min ömmande kropp… Men några krukor och stakar har jag och hinner jag bränna innan lördag så är det till salu dessutom. *L* x
x
Förstår inte varför vi alltid är ute i sista minuten med våra grejer? Nu går ugnen upp till 1260º var och varannan dag… Marita och jag var där på förmiddagen och i kväll har Emma och jag varit och satt en ugn, en skröj på bara 900º som jag hoppas kunna öppna i morgon.
x
Anmaja
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.