Linedanceavslutning

En sån dj*kla läcker linedance – Copperhead Road! Men det är för många hopp för mig så jag kan bara sitta brevé å se på… *surar* Tyvärr är filmerna inte i bästa tiptopkvalité. Jag har hämtat dem på YouTube.

Vi har avslutning i kväll och varje grupp ska dansa något inför de andra, något nytt vi har lärt oss i år. På motionsdansen var vi många som ville dansa Country 2 step – den här under – men den fick vi inte välja, så vi röstade fram en annan som jag inte för mitt liv nu kan komma på vad den heter nu. återkommer om detta annan gång.

På Forts-ettan ska de dansa den dansen här över, alltså Copperhead Road och den har jag inte lärt mig för de många hoppen. Jag brukar markera hoppen med att gå, men i denna är det så många hopp och då förlorar man glädjen med de steg som är tänkta att det ska vara.

Ska börja fundera på vad jag ska ha på mig, det är ju lite fest i alla fall även om det är jättetråkigt att terminen redan är slut. Den här terminen har vi lärt oss så många roliga danser, både i Motionsgruppen för Irja och herr och fru Nilsson i fortsättning ett. Hade gärna gått för Bitte i nybörjargrupperna också men jag har inte kunnat kombinera det så. Tvåan och tvåochenhalvan är för svår för min ankhjärna. Jag kan inte ta in 64 steg…

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.