Fotoalmanacka

Har i flera år tänkt beställa en almanacka med mina egna foton på barn och barnbarn, men aldrig kommit till skott… Idag sitter jag här vid datorn och kurerar min huvudvärk, det har lyckat rätt bra, men nån tur till stan blev det inte fastän det faktikt klarnade upp innan skymningen kom över stan… Hittade en sida som jag lätt kunde fixa den där almanackan ~~här~~ men hade svårt att välja ut de där korten på arvingarna. Ville ha liggande kort och de flesta foton jag tar är stående, jag vänder alltså kameran oftast när jag tar bilder. Så det blev bara natur, mitt hem, Lussekatt och jag. *L* Kan väl duga också?

Anmaja

4 comments
 1. Så fina bilder och vilken kul idé att göra en almenacka av sina egna foton! Ha en riktigt bra dag imorgon, för visst kan väl även måndagar vara bra? Jag har varit lite off här idag men vi ses på nätet imorgon, hoppas jag.

 2. Dorinda – Ja det är nåt jag tänkt på länge, men nu har jag äntligen kommit till skott – fast några bilder på barn och barnbarn blev det inte… Så egotrippat att ta på katten och sig själv bara. 😉 🙂
  Anmaja

 3. Det kommer att bli en jättefin almanacka!
  Ha en bra vecka!
  Kram Gunilla

 4. Gunilla – Tack, roligt att Du tycker så. Det blir ju lite blandade bilder.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.