Första advent

Idag är det första advent så jag ska tända första ljuset i kväll när det blivit lite mörkare… det är ju inte ljust precis nu heller men till kvällen blir det ju lite mörkare. Just alldeles nyss regnade det och jag hade tänkt gå på stan o julskyltningen. Men det här med julskyltning har blivit så… Ja, det är inte som förr i alla fall. Affärena var stängda och man gick just och tittade i skyltfönstrena. Dagens unga funderar nog på varför det heter ”Skyltsöndag”!?

Jag har haft ont i huvet på förmiddagen men det har nog börjat släppa lite nu… Jag brukar ju inte ha ont i huvet mer än när jag får mina hjärnskakningar… Alltså hjärnan skakar när jag nyser och när jag nyser brukar det främst vara allergi som slagit till. Det är det inte denna gång, utan en sån där otäck huvudvärk som jag hade från o till några veckor i somras.

Jag ska inte gå på julskyltningen bara av två anledningar. För det första huvudvärken, för det andra regnet. Jag hade kunnat tänka mig en tur i regnet om huvudet hängt med lite bättre. Funderade på att baka lussekatter i stället, men konstaterade bara att jag har alla ingredienser hemma och att jag inte orkar…

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.