Fet

Nu har jag drömt en sån där tydlig dröm igen som jag exakt kom ihåg när jag vaknade… Jag har tänkt på den i ett par dagar. Särskilt påtagligt blev det när jag hejade på en sjuksyrra på jobbet igår. Det var nämligen henne det handlade om. Eller rättare sagt handlade det ju om mig och hon sa bara ett par ord till mig och det var de orden som klingat i huvet sen jag vaknade…

Vi kom att komma samtidigt i en korridor, jag gick före och hon några meter bakom och det kändes lite obekvämt. Jag kände mig uttittad… Detta är alltså drömmen jag berättar nu. Hon ropade på mig och jag stannade, vände mig om och hon sa:

”Visst har väl Du gått upp en massa i vikt?”

Ridå – där vaknade jag!

Inte undra på att det kändes lite fånigt när jag såg henne på jobbet strax efter? Funderade på att fråga om hon tyckte att hon var sjyst…? *L*

Anmaja

2 comments
  1. Du vet väl om vad som sägs… att i drömmarna är det vi själva som spelar alla rollerna..?

  2. Dorinda, nej, vad spännande – har aldrig hört det! Ska jag försöka komma ihåg till nästa konstiga dröm!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.