Att göra en tavla…


Klicka här för att göra en egen tavla.

Tänk vad man kan hitta på nätet… Jag har gjort en tavla bara genom att fylla i några uppgifter – de stod på engelska så jag vet inte om jag valde rätt, men i tavlan kan jag se ett lugn, lite fart och naiva figurer… Kanske den stämmer på mig? Jag hittade detta i Gunnels blogg här.

Anmaja

1 comment
  1. Du hittar så mycket fyndiga saker att göra på nätet. Fortfarande säger jag ”attans Anna som skickade mig pussel på nätet” Detta ä’r numera ett måste för mig….men vaddå. Lika gärna som att lägga patient …ääääää jag menar patiens eller är det patians…..konstig stavning det blir. Undrar också vad är skillnaden med att pimpla och pilka – fisk alltså. Nu måste jag gå – hej då fr emM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.