Förändringens vindar blåser…

Har lite av ontimagenkänsla… Ligger och snurrar i sängen om nätterna och funderar…

Jag har blivit tillfrågad om annat jobb på kliniken och jag känner mig Så dj*kla kluven. Vill jag eller vill jag inte? VAD vill jag? Får jag själv ha med ett ord om detta? Det andra jobbet innebär mycket mer ensamarbete, så jag kan ju sitta där med min tjuriga rygg. *sur*

På torsdag ska jag ”hospitera”med en barnsköterska och se vad det innebär. Kolla hur ansträngande det är, hur lång tid det tar, hur ensamt, hur ROLIGT? Se om det är nåt för mig…

Jag trivs ju där jag är nu, har funnit mig tillrätta och känner att vårdandet är passé. Har dessutom i dagarna bytt grupp, tillhörighet. Jag vet inte vad gruppen heter, men det är en grupp för de ”udda”, de som inte har nån eller bara några få i samma yrkeskategori. De stora grupperna är ju Vaggan-Neo, 25:an och Mottagningen med sina barnsköterskor, sjuksköterskor och läkare. I min nya grupp, som i sig är rättså ny, ingår sju sekreterare, en assistent, en kurator, en dietist, två förskllärare, två skollärare och så jag en barnsköterska då… Glömde jag nån nu?

Första mötet med dem blir på onsdag, min lediga dag, men jag har tänkt gå dit i alla fall för att höra lite vad de pratar om och ”presentera”mig. *L*

När förändringens vindar blåser,
bygger en del vindskydd,
men jag bygger mig en väderkvarn!

Skalamodell, eller.....?
Väderkvarn lånad av mina vänner Solveig o Lasse på öland
Här – Lasses Träateljé

Anmaja

5 comments
 1. gå på din magkänsla ofta blir det rätt…
  Kram Gunilla

 2. Grattis Anna! Du kommer säkert att trivas var du än hamnar och göra ett gott arbete också! Jag önskar dig lycka till med hur du än väljer!

 3. Gunilla och berit – Tack för era gulliga kommentarer!

  Anmaja

 4. Det är väl inte illa att ha två jobb att välja på? Jag önskar dig all lycka med att välja rätt.

 5. Dorinda – Det värsta är att jag själv kanske inte får välja… Om de inte ”behöver” mig där jag är nu så måste jag ha nåt annat. Men jag ser positivt på att i alla fall gå upp och kolla i morgon. Är det för tungt så säger jag ifrån, annars kanske jag tycker att det är ett alldeles utmärkt ensamt ensamjobb… 😉 😉
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.