Inte bara jag


Tur att jag inte har bil…

Det kan väl ändå inte bara vara jag som retar mig galen på de inplastade tidningarna och tidskrifterna som kommer med posten? Det finns ju ingen smart öppning på dem? ”Jo på baksidan”sa nåt snille till mig en gång och jag tänkte att det är nåt jag missat. Så nästa gång tittade jag särskilt noga på baksidan, men det enda som är där är ”skarven”och i den finns ofta en liten brunsvart markering som tjänar till noll nytta!

Varför finns det ingen perforerad rand att bara dra av? Eller ett sånt där plastband som finns på en del tablettaskar? Och varför är omslaget i plast? Kan jag sortera det bland papper? När jag går igenom all reklam, som jag i och för sig oftast tycker om att få, och läser tidningarna, vill jag kunna samla allt i en hög. Inte sitta med de där plastbitarna som klistrar sig fast som magneter på händerna.

Anmaja

2 comments
  1. Jag tycker som du. Jag blir tokig på alla plastförpackningar, särskilt de vacuumförpackade där det inte finns en antydan till hjälpmedel för att få upp sk*ten. När jag nu ändå är här så passar jag på att önska dig en skön söndag!

  2. Dorinda – Jag köpte en skruvdragare på IKEA och det var närapå omöjligt att komma in i den hårda plastförpackningen! Egentligen skulle man ta för vana att be dem i affären öppna innan man går där ifrån?
    En skön söndag har jag haft, först bara slappa och sen till teatern o lyssna på skönsjungande Månkören. Hoppas att Du också har haft en bra söndag?
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.