Småhandla på IKEA


Tänkte köpa en groda för att testkyssa, men jag hoppade över det…

Går det att ”småhandla”på IKEA? Jag kan det tydligen inte. Skulle bara in o kolla läget, se julpyntet och köpa deras plåster… Barnbarns-Oscar hade ju så bra plåster när jag var hos dem och nu kom jag äntligen till skott och åkte ut med Marita efter vi hade jobbat lite i verkstaden.

Vi var inte där alls så länge, men med varsin vagn gick det lätt att plocka i lite här och lite där. Ett par förpackningar med svarta ljus, svarta/gråa tomtar/vättar, värmeljus och servetter… En skruvdragare, köttbullar och så ett paket plåster. Jag köpte också en grej till garderoben att ha skor eller småkläder i och en burk pepparkakor.

527 kronor gick det på att åka ut till IKEA och köpa plåster…

Anmaja

5 comments
 1. Tänk vad mycket det finns på IKEA. Köttbullar!!! Det hade jag ingen aning om.
  Ljusen och de svartgrå tomtarna låter riktigt fina. Hoppas du får en bra dag imorgon. Vi hörs!

 2. Schläng pepparkakorna!!!! Det är alldeles för tidigt för sånt där redan!

 3. Dorinda – Jag hade kunnat gå en stund till, men jag vet att jag plockat på mig ännu mer i så fall… Det är så kul att gå runt där. 😉

  Andreas – jodå, pepparkakor äter jag ÅRET RUNT! 😉

  Anmaja

 4. Jättetrevlig blogg du har
  // Angelica ostkantens linedancers

 5. Tack Angelica för Ditt inlägg och att Du läst min blogg. Välkommen tillbaka!
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.