Jobbet

Sample Image


a

Vilken annorlunda kuvös! Hittade den här.
(Bilden bara VILL INTE centreras, så den får väl ligga där i kanten och skräpa då!)

Tänk att ibland så trivs jag så dj*kla bra på jobbet! Jag kan inte minnas att jag kände det så intensivt när jag var ute i slutenvården. Har jag glämt, förträngt eller? Jag minns i alla fall att jag tänkte att jag var rätt bra på allt maskineri och prematurerna på ”Små-Land”, men kanske inte alltid i kontakten med anhöriga… Jag hade aldrig en tanke på att jag skulle jobba med nåt annat och tänkte att jag hade tur som kom in på neo så tidigt innan alla förändringar kom, så att jag fick vara med om dem. Samaritens barnsjukhus 1970 och Huddinge sjukhus 1975 och Kalmar 1979…

Mitt jobb nu förändras också, jag gör annat nu än då jag började arbetspröva på mottagningen februari 2002 och fler förändringar måste till när pappersjournalerna är borta helt. Det går fort nu att rensa ut dem och skicka till centralarkivet. Före sommaren märktes det knappt att vi börjat med Cosmik – datajournaler – under förra hösten/vintern. Jag har mer ”små-extra-arbeten”nu och det tycker jag om att hjälpa lite här och lite där med listor, diagram, att fylla i si o så och bli o bla. *L*


Barn- & ungdomsklinikens enré

Att jobba med barnklinikens interna hemsida är jättekul, även om jag i stort sett bara lagt ut protokoll, redigerat några sidor och sånt. Men att fixa med den externa sidan och lära mig mer om EPI-server ska bli kul, även om jag bara får läsa mig till det själv. Skulle vara kul att få gå en kurs till våren och troligtvis kan det nog bli så? Det verkar vara ett lätt och trevligt program att jobba med.

Anmaja

6 comments
 1. Tackar för besök! jag ändrade tema igår och då kanske det blev så? jag har nu ändrat tillbaka till det som var tidigare. Du får gärna kika in och se om det är som innan när du också ser sidan.
  Ha en trevlig kväll och helg!
  Kram Gunilla

 2. Gunilla – Jag ser att det är centrerat nu. 😉 Har även skrivit i Din gästbok ifall Du inte går in här och kollar igen.
  A

 3. Snälla kom hit på en gång och lär mina läkare hur Cosmic fungerar!!! Här gick det alldeles för fort att få undan pappersjournalerna.

  Läkarna är duktiga på att laga folk men när dom inte ens hittar av/på-knappen på deras egna datorer medan man väntar…. 😐

 4. Heeeej Anna Jag undrar om vi ska åka till Andreas och hjälpa till med Cosmic där han jobbar. Gillar ju Cosmic även om det finns mycket övrigt att önska där. Tänk att om ett par år kan vi inte fatta hur vi klarade oss utan datajournal. Säger till anticosmicfolket på mitt jobb ”Se till att gilla läget, Cosmic kommer inte att försvinna” De blänger surt på mig då…..hmmmm.
  Ha en god kväll och även i morgon ..Kram fr emM

 5. Jooooooodå Cosmic kommer att försvinna. Det ska jag se till om ingen annan gör det! Datorer borde överhuvudtaget inte få finnas i vårdvärlden – inte än i alla fall. (Okej, receptionisten vid ingång 85 kan få dispens. Men bara för att hon är så himla snäll!)

 6. Nej då mina vänner – Cosmic har kommit för att stanna. Det kan bara bli bättre! Utvecklas! Och pappersjournaler kommer våra barnbarn att skratta åt! 😉 🙂

  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.