Ögat

Jag ser Dej – tro inte annat, sa Lussekatt…
Och hör bättre än Du nånsin kan tro!

Men jag ser inte Dej, Du som läser min blogg och Du som skriver kommentarer. Inte om Du inte skriver Ditt rätta namn och det behöver Du inte.

Jag har fått samma fråga från flera håll de senaste dagarna: ”Hur skriver jag en kommentar?” Jo, Du klickar på ”Kommentarer”här under min text och fyller i fälten som kommer fram. Som namn räcker förnamn eller ett påhittat namn och e-adressen syns inte på sidan, men måste fyllas i. Jag tror att jag kan gå in och se den nån stans, men kollar inte upp sånt, då jag bara uppskattar att folk skriver! *L*

Fältet med URL behöver Du inte fylla i om Du inte har en hemsida Du vill göra ”lite reklam för”. Sen skriver Du något, en hälsning eller bara ”Hej!”i fältet och när allt är klart klicka på knappen ”Skicka”.

Tack!
Anmaja

6 comments
 1. Vilken kul och fin bild på kattens öga. En bra dag önskar jag dig och din Lussekatt.

 2. Hej hej Ja så var det åter en dag till i livet som ska genomgås, halva redan klar nästan. Solen skiner och jag ska snart cykla till jobbet. Att bila vid denna tiden är helt meningslöst, har ju nästan parkerat hemma då. Saknade dig igår, men hoppas verkligne vi ses på söndag till Nostalgidansen.
  Vinterkläder ska idag på – hej då och kram fr emM

 3. Hej hej Ja så var det åter en dag till i livet som ska genomgås, halva redan klar nästan. Solen skiner och jag ska snart cykla till jobbet. Att bila vid denna tiden är helt meningslöst, har ju nästan parkerat hemma då. Saknade dig igår, men hoppas verkligen vi ses på söndag till Nostalgidansen.
  Vinterkläder ska idag på – hej då och kram fr emM

 4. Ta bort den med felstavningen….*ler* Tack f emM

 5. Dorinda – Tack! De första fotona jag tog på Lussis försökte jag så att alla öron, tassar och svansar skulle få plats… Men nu har jag börjat en ”närstudie” och då blir det ju ögonen som fångas mest, eftersom de är så vackra. 😉 🙂

  Monika – Jahaja, ska jag sopa upp Dina stavfel? Nä jag tror det får vara, då ser det ut som jag fått fler kommentarer. *fniss* Jag orkade inte gå igår, men ikväll kommer jag – men inte Du va? För enkla danser för en sån duktig kvinna som Du, ja ja. På söndag på nostalgitrippen har jag verkligen tänkt att gå och hoppas att det blir så! Därför ses vi förr eller senare! 🙂 😉 Var rädd om Dej och…

  …en stor kram till mina trogna kommantatorer!

  Anna

 6. Meeeeeeeen Anna Vaddå enkla danser för vaddååååå?
  Det är så att jag har av och till ett arbete att gå till, så att jag kan få några usla kronor i lön. Jobbade kvällen igår, därav att jag inte var där ju…. Jobbade så hårt att jag för den kvällen skulle haft tre-dubblet betalt. I hur många andra yrken än sjukvården skulle man finna sig i att arbeta fr kl 14 till 20.30 utan rast eller mat. Eller fr 7-15 utan rast eller mat eller något annat heller? Kan undra om man ska hinna på toa i bland men det ska kanske ska skötas på fritiden. Usch ..gnäll, gnäll men jag hade två gräsliga dagar. När jag kom hem, var jag nästan gråtfärdig, för jag tyckte inte jag hade hunnit med annat än det som MÅSTE göras. Känns inte bra då….Idag ledig och trötter. Även ledig i morgon också…….får fortsätta mitt röjande i hemmet. Klart vi ses på söndag. Hoppas du kan vila i helgen efter din hektiska vecka. Snart danskor på och hej då Kram fr emM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.