Sömn

Varför jag svarar på sådana här frågor vet jag inte riktigt, men nu har jag gjort det igen. Så mina läsare kan få reda på väldigt intressanta saker om mig. Värdelöst vetande?

 • Sover du bra på nätterna, eller vad gör du om du inte kan somna/sova?
  Jag sover oftast bra på nätterna. Bara om jag har värk som jag sover dåligt och förstås när gubben är full! Ja jag menar mångubben förstås! Om jag inte kan sova så vankar jag fram och åter eller zappar mellan mina fem tevekanaler. Jag kan också bara ligga och slappna av och tänka, somnar jag inte nu så får jag ta igen det i morgon efter jobbet… Ingen idé att hetsa upp sej. Somnar dock som oftast inom tio minuter.
 • Hur många timmar sover du per natt, vardag/helg?
  Alldeles för lite… Därför händer det att jag sover på dagarna ibland, när jag är så där dödens trött. Kan ibland vara vaken till elva-tolv och sen bara sova till fem-halv-sex och gå upp för att jobba från halv sju… Jag har flex och kan börja när jag vill.
 • När går du upp respektive och går och lägger dig vardag/helg?
  är mycket oregelbunden, ibland kvällstrött, ibland morgonpigg och ofta tvärtom. Vill inte sova bort tiden, så jag vill upp före åta-nio på lediga dagar.
 • Snarkar du, talar i sömnen eller kanske t.o.m går i sömnen?
  Har aldrig gått i sömnen vad jag vet. Kanske talar jag i sömnen och snarkar då och då eller alltid. Ingen som brukar klaga direkt…
 • Sover du ensam i sängen, om inte med vem/vilka?
  Jag har den där svarte, håriga killen som sällskap. Han ligger där han ska, vid mina fötter på täcket. Men några gånger har han lagt sig på tvären bredvid mig och då blir det trångt!

  Anmaja

 • Pssst, tyvärr vann jag inte i kväll trots att jag vet att många höll tummarna.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.