Glöm inte…

Glöm inte att hålla tummarna för att jag vinner åtminstone två flaskor i kväll. Men jag tar lika gärna (eller hellre) fyra och sex också.

Köttfärssoppan är klar, står bara och väntar på att vinlottorna ska komma. Brödet väntar på att bli uppskuret och kakan likaså. Kaffe- och tevatten på termos, allt framdukat. Koppar på en bricka. Jag skulle aldrig orka med detta om jag inte förberett i två-tre dagar innan!

Lägger mig på sängen och vilar lite tillsammans med min svarte sambo…

Anmaja

3 comments
 1. Jag ska hålla mina tummar!

 2. Heeeeeeeeej Anna
  Otur att inte vinna en enda liten flaska men kom du hem till så kan jag bjuda på vin. Idag är det brrrr …Nu har även tanken på de varma dagarna som jag hade i 4 veckor försvunnit. Fryser så in i benmärgen och orkar inte göra något alls. Vi ses väl i morgon en kortis eftersom du ska motionsdansa eller??
  Rejäl nattsärk på – natt och hejdå fr emM

 3. Gunilla tack, men tyvärr hjälpte det inte… Jag snubblade på målsnöret.
  Monika – Du såg på MSN att jag inte vann? Vinter är vinter är vinter… Ja jag ska nog motionsdansa och så kikar jag väl lite på er… 😉
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.