Kört ihop det


Bilden hittade jag här

Nu har jag kört ihop det – men bara på ett för mig positivt sätt. Det är så att jag bjudit hem både Vinlottorna och ’så kallade vinprovarna’ under loppet av några dagar.

Vinlottorna kommer på tisdag och vi är tolv, men ett par har redan sagt att de inte kommer. Lite tråkigt, men det är faktiskt oftast som inte alla kan vara med. Men alla måste ju lämna en flaska och vara med i lotteriet. När vi startade för över tjugo år sen hade vi inte såna regler men i många år har vi nu haft det för rättvisans skull.

På lördag kommer sk vinprovargänget och vi är tretton och ingen har avböjt så det blir fullt hus. Kul! Vi köper tre olika viner och täcker över ettiketterna och luktar, smakar, diskuterar… Jag har ingen ambition att lära mig nåt, bara träffas och ha trevligt och övriga verkar också har den inställningen. Vi har hållit på i över tio år och träffas varannan månad ungefär. Medlemmar har kommit och gått lite under åren, mest kommit till då de som var silnglar innan träffat en partner.

Jag städar undan en del idag och så ska jag möblera om i salongen då jag ska få plats med tretton sittande matgäster. Inga stora förändringar, men i och med att jag körde ihop det så kan jag ju låta matbordet stå till lördag. Och behöver ju bara röja en gång… Sen kan mitt hem gro igen – igen…

Anmaja

3 comments
 1. Heeeeeeej Anna Ja nu blir det fint hemma hos kan jag tro. Med koll in ovan….du menar väl singlar…*LER* Trodde först det skulle stå sniglar…var ju feeel
  Nu är det kallt och mörkt ute och jag ska snart till jobbet. Brrr och suck. Vi höres Kram fr emM

 2. Vad trevligt det låter med ett vinprovargäng….
  Ha en bra vecka!
  Kram Gunilla

 3. Monika – Ja nu är det hyfsat i alla fall. Bättre än innan! 😉 Sniglar eller singlar kan väl kvitta, men nu blev det ju feeel. Orkar inte gå in o ändra.
  Gunilla – Ja nu är vi inga ”riktiga vinprovare”, bara som en anledning att träffas och det är ju jättetrevligt! 🙂 🙂
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.