Hantverk och loppis


Många plåtburkar fanns det på loppisen

Denna lördag är det både Kommunals Hantverksmässa och Folkets Parks Loppis. Mycket folk i rörelse och trängsel och varmt inne, medan solen lyste och snålblåsten ven ute. Fy hundan vad kallt det är ute – skenet bedrar verkligen för det ser helt ljuvligt ut med solen utanför fönstret.

Anne, Vilgot o jag träffades och trängde oss in på bägge ställen, först på hantverksmässan som jag kände mig lite besviken på. Det var inte så mycket gediget snyggt som jag gillade, mycket stickat och sytt till dockor och typ sånt. Men visst fanns det en å annan grej som jag stannade och tittade lite mer på. Jag kände, som jag trodde, lite saknad över att jag själv inte stod där med min keramik. Har ju varit med några gånger och det är verkligen jättekul att vara det. Men kroppen sa nej i år…

På loppisen var det ännu mer folk som sniglade fram. Jag köpte ett Björnes-magasin-Lotto för 20 kr och en liten plåtburk med en katt på att ha kattgodis i. Den kostade bara tre kronor. Ja sen cyklade jag hem hit och de till sig. Nu ska jag bara vila mig, känner mig lite sliten.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.