Fredagskvällsmiddag


Ser gott ut – hittade det här.

Eftersom jag har fått så mycket katthjälp av Anne så fick hon ett presentkort tidigare i höst på att jag skulle fixa en trerätters fredagskvällsmiddag hemma hos dem. Det gjorde jag igår. Förberedde allt här hemma medan de låg hos sig och slappade på sofflocket efter veckans slit. Sen lastade jag in grejerna i bilen och åkte över till dem. Skönt med bilen i detta läge, för det regnade.

Först hade jag gjort en lite krustad med fyllning av goja och räkor och sånt. Sen blev det kyckling som fått koka i mango-chatney och apelsinjos (felstavat jag vet). Till det ris och grönsallad. Efter bjöd jag på äpplekaka och vaniljsås. Det var inte så dumt nåt av det och enkelt att slänga ihop. Sen satt vi och snackade en stund innan jag bilade hem igen.

Vitsen med att bjuda dem hemma hos sig var att de skulle slippa ge sig iväg, bara vara hemma och bli en aning uppassade. Så klart det blev lite disk, men jag plockade in i maskin och jag lämnade köket nästan lika fint som när jag kom.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.