Illamåendekombination

[Bild: Martin och trädgårdsbordet. Foto: TV4]

Nån som såg Timells äntligen hemma igår? Jag gjorde det för ovanlighetens skull av nån anledning… Jo jag var ju och passade den lille Vilgot och råkade zappa in där. Han tyckte det var spännande att de knackade ner en hel vägg mellan kök och rum. Jag skojade och frågade om vi skulle göra lika dant till mamma å pappa kommer hem. Så klart han tog mig på orden, men såg en aaaning skeptisk ut… Han förstod att jag skojade – hoppas jag.

Jag vet inte vad de heter som jobbar med Timell, men en tjej som hade en keps på sig – gu´ vad fullt och töntigt med keps på en tjej förresten – gjorde en bordell-liknande sängkammare. Den var bara sååå gräslig. Jag hade blivit galet ledsen om nån gjort om mitt sovrum så. Men de verkade så nöjda så de som kom in där och fick se skapelsen… Ja, ja, kunde de sagt nåt annat?

Sen var det då det jag skulle komma till, den illamåendekombinationen. Herre jissus så fult! Såg ni den? Blommig tapet med blaffigt mönster i urfula färger, brunt, bege och kanske kunde man väl ana någon lila ton. Sen ett skåp till denna vägg i högblank ill-lila som var helt fel nyans till tapeten!

Tips att skriva detta inägg fick jag från Heléne blogg i Barometern.

Anmaja

2 comments
  1. Jag har aldrig sett programmet men jag förstår ju på din beskrivning att det där blev gräsligt fult. De kanske borde starta ett program där man renoverar bostäder EFTER det att Herr Timell varit framme? 😉

  2. Dorinda – Ja jag lovar det var riktigt ruskigt fult!
    Jag tror inte att ALLA blir så nöjda som det ser ut i rutan.
    Vi ska försöka få nån till verkstan att bygga om o fixa lite. Det finns ju fler såna där ”omgörarprogram” så jag skickar nog till alla tänkbara! 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.