Kratta eller stock?

Kratta och stock

Varför sover en kratta så mycket sämre än en stock? Själv har jag sovit som en stock i natt, medan en annan hade sovit som en kratta.

Jag har googlat men hittar inget svar… Nån som vet?

Anmaja

3 comments
  1. Är det kattskrället som krattar åt Dig mitt i nätterna?

  2. Sova som en kratta? Det uttrycket har jag aldrig hört förr. Det låter lite spretigt. Kanske man får randiga drömmar? Och som en stock? Nää! Jag är lätt och luftig i mina drömmar och kan bland annat sväva. Så de´så!

  3. Andreas – Ja det kanske är så? Men jag kunde sova illa även innan katten kom in i mitt liv… 😉

    Dorinda – Sova som en kratta eller skriva som en kratta… Jag har hört både ock. Att man gör det väldigt illa och visst ligger det nåt i att det kanske blir spretig stil och spretig sömn? 😉 He, he jag kan också drömma lätt och luftigt och förr flööög jag i det blååå i drömmarna! Det var länge sen nu…

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.