Varma höstdagar


Kalmarsundspalmer

Jag som redan börjat med min tjocka vinterjacka tycker det är alldeles för varmt för det verkar som om hösten har kommit av sig och är både solig och varm nu för tiden. Inser att jag var lite snabb för nu är det svårt att återgå till en sommarjacka. Jag får leta upp en tjocketröja och ha täckvästen, en kombination som jag trivs jättebra i.

Jag tänkte jag skulle komma iväg ut på en promenad, men det tycks som om jag inte hinner det. Jag måste tillbaka en sväng till jobbet och efter det är det säkert både mörkare och oskönare. Vart ta tiden vägen???

Anmaja

5 comments
 1. Läckert kort Amj (som vanligt).
  Skulle också vilja ut och fota lite höstbilder, men nu är det hemmet som snart är i karantän om jag inte röjer vilket ska göra NU. Du är välkommen att hjälpa till.*LER* Återkommer framåt kvällen. Städrocken på och hej då fr emM

 2. UT MED DIG!!! NÄSTA VECKA BLIR DET SNÖ!!!

 3. Monika – Nähädu, jag kommer inte till Dej å städar, jag måste ju ta itu med det [b]här[/b] först! 🙁 Trist!

  Andreas – Snö ända här nere eller bara uppe hos Dej?

  Anmaja

 4. Det blir snö även hos Dig.

 5. Men Andreas, det har inte kommit nåt vitt i luften än…
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.