Glad

Trots föregående dystra inlägg så känner jag mig djädrigt glad idag. Inte för nåt särskilt, vad jag vet. Jag bara är sån ibland, lite extra glad – och det utan att ha tagit något gladpiller. *L* Nej, jag nyttjar ju inget sånt och har heller aldrig gjort och inte har jag druckit en flaska hostmedicin heller. Känns bara så bra, solen skiner, jag har gjort världens fulaste vas i verkstaden och i kväll ska jag tillbaka dit och träffa övriga i keramikteamet.

Det är så länge sen nu vi träffades där och åt och snackade bort några timmar och planerade. Förut hade vi som vana att göra det varje vår och varje höst. När skaparlusten dalade lite så blev det ingen som tog tag i det, men nu är det dags. Jag har gjort en grönsallad som jag tar med och ost och bröd, så får vi se vad de andra tar. Det brukar alltid bli bra med våra knytisar!

Anmaja

Kommentarer

kommentarer

Powered by Facebook Comments

5 comments

  1. Anmaja

    Gunilla, tack, min hand är mycket bättre. Jag fick den omlagd på jobbet i dag och har ett vitt tjusigt plåster. Du smyger omkring i bloggarnas värld tidigt på morgonen? Den tiden stod jag i duschen och sen har jag jobbat fem timmar och först nu hoppat in i datorn.
    Var rädd om Dej!
    Anna

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>