Utmaning…


Snart är det vinter!

Jag har fått en så kallad UTMANING av Gunilla. Ska se om jag ror i land med den eller hoppar över. *L* Jag tackar först för den, men säger i alla fall direkt att jag inte skickar den vidare, då jag inte läser någon annans blogg regelbundet, nån som skriver regelbundet. Jag brukar hoppa runt bland en massa olika, men följer ingen dagligen. Sån e jag. *L* Men jag vill förstås att NI läser MIN VARJE DAG! *L*

Jag ska berätta sju personliga sanningar om mig själv:

* Jag struntar i att jag i småskolan fick lära mig att inte börja en mening med ”JAG”- jag har redan gjort det fem gånger här och fler blir det…

* Jag tycker om PENNOR – skriver och ritar överallt.

* Jag ser ”bilder i allt, överallt”- därför är jag aldrig längre bort än en meter från min KAMERA. Tillägg: Jag har 42 (ja fyrtiotvå) FOTOALBUM som jag klippt, klistrat och skrivit korta och långa texter i under alla mina år med kamera, drygt 40 år. Numer blir det bara bilder till datorn, hemsidor och fotosidor där jag gör digitala album. Tex så här.

* Jag funderar på hur filmen jag ser eller teatern jag besöker är inspelad och hur det FUNKAR. Så i tex Fantomen på Operan missade jag själva föreställningen! Dyra pengar…

* Jag har aldrig i hela livet haft HOMOFOBI.

* Omaka Stengods och Ostkantens Linedancers tycker jag är JäTTEKUL!

* Jag trivs att vara SINGEL – jag gör vad jag vill, när jag vill och nu hindrar Lussekatt mig till det. Vill nån ha honom? *skämtar bara*

Anmaja

2 comments
  1. Hejsan! Hoppas du mår bra nu och att bitsåret har läkt fint. Jag tyckte det var lite skrämmande så jag har varit lite mer försiktig med mina katter än jag brukar vara.
    Så roligt med alla dessa fotoalbum, och alla bilderna du nu har i din dator. Vinterbilden med den övergivna parkbänken var jättefin!

  2. Dorinda – Jag tror inte det är någon fara med Dina fina gamla kattherrar, men att vara försiktig är ju aldrig fel. Mitt sår läker fint! Jag har jobbat idag och det gick hur bra som helst, stor skillnad mot igår. Jo det är kul med alla mina fotoalbum, men jag undrar vem som vill ha dem efter mig i denna digitala värld? Därför gör jag bara digitala album nu… 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.