2 comments
 1. Hej hej Anna Hoppas att tassen är ok snart. Jag saknar Lusse i raden av dansande katter. Kan du inte klämma in honom bland dem? Kattorna liknar det som är i sagan om Kattresan…..du vet den som sprack…
  Hoppas vi hinner ses i em en stund i alla fall.
  Då är det danskor på och nu hej då fr emM

 2. Hej hej Monika! Tog av plåstret i dag och det bara vällde ut var! Jätteäckligt! Nu har jag haft det i lufttorka några timmar och det rinner klar vätska ur den lilla springan som säkert kommer att ge ett lite fult ärr på handryggen. Ff lite rött och svullet, ingen feber och inte så ont. Så vad jag kan se har det blivit bättre.
  Lussekatt är så trött och han vill inte dansa med de där katterna!
  Du går väl första halvlek på dansen, medan jag går andra? Kanske mötas våra vägar mitt emellan?
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.