Glasögon

Såg häromdagen i den lokala blaskan reklam från en Optiker här i stan. Det stod så här i annonsen:

Köp progressiva – få enkelslipade glasögon

Vem sjutton vill köpa progressiva som är sååå djäkla dyra och bara få enkelslipade??? Ja jag bara undrar, hur dum får man vara…

Anmaja

2 comments
 1. Hej i kvällen. Har fortfarande inte hämtat mig efter nattens vedermödor. Det var LITE jobbigt…..(hände något MYCKET konstigt !!!)Hade dessutom oturen att ha förlagt min glasögon någonstans, vilket kan vara sopor, tvätt m.m. Attans också. Har börjat bli lite svårt utan glas vid datorn och vanliga läsglas (har ett antal för att bara läsa vanligt)funkar inte med terminalarbete. Men som TUR var så var mina terminalglas klara hos vår gemensamma optiker. Fick ju hasa mig dit innan 14. O se dessa är alldeles. utmärkta med 3 steg i och det går mycket bra.
  Hoppas att din tass har kryat på sig och att det går åt rätt håll. Du har en IKEA-resa innestående, bara så du vet. Imorgon är det tidigt arbete…pust-o-suck (förkort p.o.s)och sedan lite dans tjohoo!! Nu är det lite äte-dags för mig. Keso och ljummen nyponsoppa och grov macka med lite micrad ädelost på…GOTT!! Oj vad långt detta blev. Säger nu micron på och hej då Kram fr emM

 2. Monika – Att det händer mycket konstiga saker på Akuten kan inte vara ovanligt?
  * Trist för Dina glas!?
  * Terminalglasen är perfekta och mina är dessutom sååå djäkla snygga!
  * Min tass är så bra igen, lite svullen, lite röd, men inte varm och ond längre. Ingen feber heller.
  * Dans i morgon, tja jag har tänkt att ta mig dit, har ju aldrig varit där! I Gamla stan alltså.
  * Då blir det Hans och Nybro i veckan? Vill ni åka med mig? 😉 🙂 😉
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.