Borde inte…

Nä jag borde inte skriva, men nu har jag fått ner svullnaden lite till och handen är inte så varm längre. Värken har minskat också. Jag har dessutom kommit på ett bra sätt att skriva – som vanligt med alla fingrar med vänstern och pekfingervalsen med högern. Funkar rätt bra. *L* Jag har letat upp mitt handledsskydd som jag spänt på, men svullnaden gör att jag bara kan spänna lite lätt från handleden och uppåt armen och ha helt öppet över handen. Det känns i alla fall som ett fullgott stöd.

Men nu tror jag det får räcka för i kväll och nu säger jag som Monika, hej å hå, pyjamas på!

Anmaja

2 comments
  1. Var rädd om dig!
    Kram Gunilla

  2. Gunilla, tack för Din omtanke!
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.