Ingen bild, inget innehåll…

Vill bara meddela att jag är sjusterad efter ett Lusekattbett och mår lite dåligt…

Jag lovar att återkomma när jag kan skriva igen!

Anmaja

6 comments
 1. Heeeeeeej Anna men dåååååå heter ju justerad eller ? Jag tycker du SKA lära Lusse att skriva eftersom han är orsaken och då kan han ju skriva när du inte är hemma också Smart tips va? *LER*
  Det var ju så att små sår och fattiga vänner ska man inte förakta….Kloka ord bara så …natti och hej då fr emM

 2. Nu blir jag ju orolig för dig. Ett kattbett som gör så ont att du inte kan skriva!! Du kanske behöver stelkrampsspruta och penicillin? Jag hoppas du kan höra av dig snart och var rädd om dig!

 3. Monika och Darinda – mina kära vänner! Monika vet att jag varit hos läkaren och fått medikamenter och förhållningsorder, så det berättar jag för Dej också nu Dorinda. 🙁 Jag får skriva mer sen. Ska på återbesök till Infektionsmottagningen kl tio och som skönt är så är handen bättre idag.
  Sjusterad eller jysterad eller som Du skriver, tror jag alla tre är rätt. Har för mig att jag kollat upp det nån gång och tänker alltid på det när det är dags att skriva. Men hundrprocentigt säker är jag inte… 😉
  Anna

 4. Hej Anna och god förmidag på dig. Nu är du ju hos doktorn antar jag, kan ju ta lite tid, även om det är tidsbokat ….hmmmar- Såg också det underliga fenom som du beskriver. Just den vita strängen över Öland. Ska också försöka att ha kamera med mig. Gilla ju också att fota. Det är sådan lyx att ha en digitalkamera (som sonen förärade sin kära mor i somras) Bara att knäppa av det ena kortet efter det andra och ta bort det som inte blev bra. Ja du vet ju att jag har ett ANTAL kort från min resa. Inga vanliga precis, gillar ju det udda motivet. Fast några ”turistkort” blev det i alla fall. Hoppas vi kan se i em. Nu ska kläder på o hej då fr emM

 5. Jag hoppas att det är på bättringsvägen med dig!
  Kram Gunilla

 6. Tack Monika och Gunilla för era kommentarer! Jag återkommer när jag inte behöver ha högerhanden på vänsteraxeln längre! 😉 🙂
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.