Singelkyl/frys

Jag retar mig på att min frys är så liten och kylen något för stor. Jag har en sån där hög där bägge sitter ihop och måste tillägga att jag har en himla sjyst hyresvärd som låter mig använda ett fack i deras frysbox nere i källaren. Men jag skulle förstås ha varit glad om det kunde ha räckt med frysen här uppe. När man som jag har ensamhushåll behöver jag ju frysa in en del när jag bakar och lagar mat. Jag lagar ju inte alltid till bara en portion och bakar ju inte bara ett par bullar eller en kvarts limpa, det går ju inte. Jag fryser in större mängd och så har jag ju inte en massa olika mjölk, fil, juice, pålägg med mera i all oändlighet som ett större hushåll i kylen.

Jag efterlyser en singelkyl/frys och det var allt för idag.

Anmaja

3 comments
  1. Tänk, jag har aldrig lyckats med att utnyttja de frysar jag haft i mina boenden, iallafall inte de senaste 25 åren. Nu har vi bara ett litet frysskåp ovanför kylen och det passar oss precis. Där finns bara glass och klyftpotatis just nu. 🙂

  2. Dorinda, ja har Du bara glass och potatis i så förstår jag att Du inte behöver mer! 😉 Jag hade gärna haft en stor frys!

  3. Heeeeeej din stackare Hoppas att det känns något så när ok med din tass men du vet att du kan bara ringa……Har väntat på att få se vad du skrivit men nu ska jag kolla filmen, spelar in för säkerhets skull också. Tror inte jag orkar titta på hela. Ang kylskåp och frys har jag inte något att säga….konstigt nog. Är lite seg i huvudet idag. Har varit LEDIG ju. Lägg din hand till axeln på och natti och hej då fr emM. Hör av dig i morgon efter åb.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.