Brandövning


En ovanligt snygg brandvarnare – hittade jag här

I morgon ska jag på brandövning på jobbet. Det håller på i fyra timmar och då ingår väl både teori och praktiska övningar. Har vilat hela eftermiddagen innan jag gick på motionskursen och nybörjarettan. Så jag ska väl orka med detta också, det blir lite ute och lite inne. Och så fika mitt i. Vi ska bla leta efter varann i rökfyllt rum så jag kan vara den lama med både brutna ben och armar så jag bara väntar på hjälpen. Men hur går det med astman? Ja det återstår att se.

Anmaja

2 comments
 1. Heeeeeeeej i nästan natten.
  Tror inte det är så farligt för astman. Det är bara rök som inte luktar men man inte ser något, ganska så läskigt faktiskt.
  Ja i morgon ska provet göras. Är helt vinögd.heter det så eller vindögd, jaja ögonen går i kors i alla fall just nu. Ska snart uppsöka bädden.
  Vi höres ..Pyjamas på och hej då fr emM

 2. Monika – Ja det var riktigt läskigt med all den där röken. Att inte se något alls! Jag såg mina händer ca 20 cm från ögonen… Sen var det helt gråvitt…
  Hoppas tentan gick bra?
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.