Fasen vad kul!


Foto jag tagit på Silja-Linedance-kryss.

Det är så dj*drans kul att dansa, men i helgen var jag rätt trött både i huvet och kroppen… Och nu är jag åter hemma och har lekt jättemycket med kattrackren som blev sååå glad att jag kom hem – tror jag. *L* Böda var väl bra på de mesta punkterna, men jag hade önskat fler danser och färre utlärning, som jag vill minnas att det var förra året. När det blir den ena nya dansen efter den andra under en och samma dag så klarar jag inte av korvstoppningen. Det är nätt upp jag klarar en i veckan. *L*

Trött och rätt nöjd – önskar jag godnatt.

Anmaja

2 comments
  1. Godnatt nu…..inte då?
    Nä korv ska stoppas till jul ju eller hur? Danser ska tränas så att de sitter kvar till dagen efter i alla fall. Kan det finnas ett piller för dagen-efterdans-kom-i-håg?? Kan du kolla upp der *ler*? Kan tänka mig att Lusse blev glad, fick han den oranga fjädern att leka med? Han lekte med den och du med den svarta kan jag tänkta mig ….hihi. Ha det gott….
    kram fr emM (har du klurat på detta…emM)

  2. emM – Nej jag har glömt att fundera på vad det betyder… Måste göra det och så ska jag vila lite innan dansen i kväll. Jag går nog bara på kursen, inte motionen. Äh, jag får se…
    Nej inga fjädrar har delats ut än. 😉
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.