Överlever ni?

Delvis soligt

över helgen kan jag nog inte komma åt en dator och blogga. Jag överlever detta, men gör ni? *L* Det är det som är frågan… Eventuellt skickar jag kanske in via min ursnygga, smarta, fräcka nya mobil, men då hamnar texter och bilder i en annan blogg som jag har. Den finns här, men problemet just nu är att jag inte minns hur man gör. Och den lilla välskrivna instruktionsfoldern till mobilen har jag tappat bort. Kan jag ha glömt den i Trelleborg? Måste fråga D om han sett den på sitt rum, som jag lånade när jag var hos dem.

Kul att jag har fått ett par hälsningar i Gästboken, TACK!

Anmaja

Pssst… Instruktonsfoldern är hittad i ”PC för alla”som jag satt och lästa på tåget hem!

4 comments
 1. Näääee det gör vi inte! 🙁

  Vad har Du för mobil….?

  Hur som haver,

  Trevlig Helg!

 2. Heeeeej och hopp Klart att vi har överlevt utan din blogg. Vissa av oss hade ju förmånen att ha bloggansvarig live istället…. himla bra.
  Hoppas ni kom hem ordentligt och att Lussen inte har tuggat sönder fjädrarna. Nu är det jobb för mig. Hoppas att din rygg inte tog för mycket vid sig att allt dansande, för det gjorde mina stackars fötter….ajajaj. Ha det gott Kram fr emM

 3. Andreas – Min mobil har jag skrivit om tidigare – det har Du nog missat, men här finns det:
  http://blogg.omakastengods.se/?p=442#comments
  Anmaja

 4. Monika – Nu var vi här samtidigt och skrev i bloggen, Din kommentar kom in tre min innan min. Ja, Du hade ju förmånen att träffa mig hela helgen så det var ju bra för Dej! 😉 Och trevligt hade vi ju! Ont i ryggen ja och i benen också men inte i fötterna. Mina dansskor jag köpte i Böda förra året håller fortfarande för trycket! 😉
  Kram – Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.