Idéer

Jag har en del idéer om vad jag ska göra i verkstan under vintern. Dessa – se fotot – såg jag i Hammenhög för några år sen och har sen sett liknande i keramik, glas, trä… Var får jag tag på armeringsjärn tro? Det ska vara såna där som ser rostiga ut. Eller det kanske går bra med nån slags bambupinnar också, men armeringsjärn och stengods blir nog en snyggare kombination.

Jag har även planer på änglar i nån slags skepnad, men det har jag haft i många år och jag kommer aldrig nån vart med de tankarna. Jag har gjort några olika, men jag har aldrig blivit nöjd med dem. Jag har alltså inte gett upp hoppet att hitta min egen perfekta ängel. En ängel som är som min duva – en Annaprodukt, lätt att tillverka, lätt att sälja.

Kanske jag ska återuppta tillverkningen av mina ”kassar”som jag har gjort i mängder och sålt i massor? Eller är de ett passerat kapitel? Tål att tänka på.

Anmaja

1 comment
  1. Heeeeeeeeeej Fnissar lite åt att du inte vet vad emM står för ..gissa på du får se om du hittar rätt. Ja du är full av ideér du…önskar jag har de din energi. För min stannade nog utomlands tror jag. Ska nu läsa lite som jag ska tenta av på tisdag. Tror du att jag har hunnit med detta under 4 veckor?? Ambitionen fanns ialla fall…..rätt svar NEJ. Nu ska jag fika och sedan sätta mig vid boken som är som en tegelsten…..såååå tung bara.
    Kram fr emM …..hihihigissapådu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.