Lust att rulla lera och dansa

Har varit duktig och jobbat i verkstaden idag då jag gjort två ringlade stakar, men vet inte riktigt om de blev så bra som de här över… Svart stengodslera med lite chamott i har jag använt. Det är den lera jag köpte i somras och den är bra att jobba med så det ska jag lägga på minnet till nästa inköp. Jag vet inte varför de inte blev så bra i formen, men ibland är det ju bara så att det inte riktigt flyter på som jag tänkt.

Vi satt och snackade och Marita bjöd på bröd och frukt där nere. Vår specialité att äta i verkstaden är bröd med Grönmögelost på tub och skurna skivor av päron på. Det är så dj*kla gott! Vi pratade om helgen och jag har känt lite så där suck-å-pust-ska-jag-orka-åka-upp. Det är linedance i Böda fredag till söndag som vi anmälde oss till redan i våras. Det visade sig att vi kände ungefär lika inför att åka upp, men kom överrens om att det blir jättekul att komma dit. Dans, musik, god mat och goda vänner – bättre kan det ju inte bli? Det kommer att bli jättebra, men båda har ju varit lite krassliga så vi känner väl att orken inte riktigt är på topp igen.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.